miercuri, 22 decembrie 2010

Iyaliana - Episod de Crăciun




 
                  Iyaliana (Ily) a ajuns acasa din excursia ei in Sud, la matusile Berrpy (Bepi) si  Contree (Coni).  A vazut ca nu are mancare asa ca a mers la HipperMarket si a cumparat: paste, branza, sare,  peste, curcan, ceapa si aluat pentru prajituri. Cand a ajuns la Aprozarul din fata casei s-a intalnit cu Zachicfel (Zac), ursul polar. Ea l-a intrebat :
- Vrei sa iti petreci Craciunul cu mine?
- Nu pot !
- De ce ?
- Fiindca au venit neamurile mele din Africa si trebuie s-a ajut pe mama mea cu incalzirea lor.
- Bine... Ceao !!
- Ceao !!
                       Asa ca Ily s-a indreptat trista spre casa. A facut mancare, a impodobit casa si a stins luminile, ca sa se culce. In acea noapte, a auzit ceva cazand din cer pe horn. A luat umbrela de langa pat, si a mers in sufragerie pâş, pâş, ca sa nu fuga acela. Cand a ajuns acolo, a vazut niste pantaloni rosii urcand pe horn. S-a speriat dar daca a urcat, nu a mai putut face nimic asa ca a mers din nou la somn.
 

                A doua zi, a mers sa manance si a trecut prin sufragerie. Nu a continuat drumul, fiindca a vazut MULTE jucarii : trenulete, papusi, ursuleti si plusuri. Langa brad a mai fost un cadou. Avea fundita si era intr-o cutie. Ea a luat cutia si a mers inapoi in camera ei. A luat foarfeca si a taiat ambalajul. Inauntru era o papusa pinguin cu o fundita roz. S-a bucurat mult cand a vazut-o si a devenit preferata ei. Numele ei era Susane.
                                                                                    Va continua....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...